Industri nyheder

Introduktion af alt-i-en enfaset hybrid (off-grid) ESS

2024-02-21

En alt-i-én enfaset hybrid (off-grid) ESSer et energilagringssystem designet til privat brug eller mindre virksomheder. Det er et integreret system, der inkluderer en solcelle-inverter, batteriopbevaring og et batteristyringssystem.

Det hybride aspekt af ESS gør det muligt for den at trække strøm fra både solpaneler og nettet, hvilket giver mulighed for kontinuerlig strømforsyning selv i perioder med overskyet vejr eller lav solgenerering. Det kan også fungere som et off-grid-system, der kører på lagret energi under strømafbrydelser eller i fjerntliggende områder uden adgang til nettet.

ESS'ens alt-i-én-design forenkler installationsprocessen og reducerer de samlede omkostninger, da alle de nødvendige komponenter er præintegreret og forkablet. Systemet kan installeres i private eller mindre virksomheder, og det understøtter både AC- og DC-kobling for fleksible installationsmuligheder.

Batteristyringssystemet i ESS overvåger batteriets opladnings- og afladningscyklus og sikrer, at batteriet fungerer på optimale niveauer og forlænger dets levetid. Det understøtter også overvågning i realtid og fjernstyring, hvilket giver brugerne mulighed for at overvåge systemets ydeevne og fjernstyre strømforbruget.

Detalt-i-en enfaset hybrid ESSer en ideel løsning til brugere, der søger et fleksibelt, pålideligt og omkostningseffektivt energilagringssystem, der understøtter både on-grid og off-grid applikationer. Det hjælper med at reducere elomkostningerne, øge energiuafhængigheden og understøtte en mere bæredygtig fremtid ved at levere en vedvarende energikilde.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept